Kauneudella Doris

Kauneushoitola Vehmaan sydämessä

Kauneudella Doris on pieni ja tunnelmallinen kauneushoitola Vehmaan sydämessä. Yhden naisen kauneussalonki tarjoaa sinulle laajan valikoiman kauneudenhoidon palveluita ammattitaidolla sekä aurinkoisella asenteella. Kiireetön tunnelma viihtyisässä ja rauhallisessa hoitolassa mahdollistavat kokonaisvaltaisesti rentouttavan hoitokokemuksen. Kauneus koostuu ihmisen mielen ja kehon hyvinvoinnista, sisäisestä sielukkuudesta ja säteistä. Meille voit tulla juuri sellaisena kuin olet! HUOM! Yrityksen puhelinnumero on vaihtunut 1.3.2024 HUOM! Maksumahdollisuus e-passilla ja Smartumilla poistuneet käytöstä tammikuusta 2024 alkaen.

Henkilökunta

Employee picture

Laura, SKY-kosmetologi

Olen kauneushoitolan energinen yrittäjä! Olen Laura, pirteä ja reipas hoitolan uusi omistaja Kalannin maalaismaisemista, jossa jaan vapaa-aikani puolison ja kahden kissan kanssa. Olen luonteeltani tunnollinen ja tarkka, joka pääsee oikeuksiinsa hoitolatyössä. Valmistuin Turun ammatti- instituutista kosmetologiksi, joka on ollut pitkäaikainen haaveeni. Haluan antaa asiakkailleni hyvää oloa ja hyvinvointia niin mielelle, kuin koko keholle. Olet tärkeä ❣️ Kauneudella, Laura

Employee picture

Noora, SKY-kosmetologi

Olen Noora, kauneushoitolan energinen yrittäjä. Kauneutta on kaikissa ja kaikkialla! Tämä ajatus on johdattanut minut hoitoalan kautta kauneudenhoidon pariin. Vahvana esteetikkona ja perfektionistina haluan tarjota tuloksellista hoitoa kauniissa ja rauhallisessa ympäristössä. Kauneudella Doris sai alkunsa, kun kuopuksemme äitiyslomalla ystäväni kannusti minua ottamaan askeleen kohti omaa unelmaa - yrittäjyyttä kauneudenhoitoalalla. Extempore kouluhakemus johti silloin opiskelupaikkaan ja nyt tuntuu uskomattoman ihanalta, että saan palvella teitä omassa kauneushoitolassani ja tehdä täydellä sydämellä työtä, johon koen sammumatonta intohimoa. Teen työni asiakaslähtöisesti ja ammattitaidolla, sinua kuunnellen. Haluan antaa sinulle hemmottelun hetkiä ja toivon jokaisen asiakkaan tuntevan itsensä kauniiksi ja arvokkaaksi. Tärkeintä minulle on, että saat onnistuneen kauneuskokemuksen ja lähdet luotani tyytyväisin mielin. Lämpimästi tervetuloa! Kauneudella, Noora

Lahjakortit

Ajanvaraus

Yhteystiedot

Sijainti

 Kauneudella Doris

 +358505538653

 Vinkkiläntie 18 A 23200 Vehmaa

 kauneudelladoris@gmail.com

Ota meihin yhteyttä

Hinnasto

MeikitHinta alk.
Päivämeikki
Piristä päivääsi kevyellä ja raikkaalla päivämeikillä.
40,00 €
Juhlameikki
Tyrmäävä meikki juhliin. Anna itsesi säkenöidä!
60,00 €
Häämeikki
Häikäisevä meikki siihen kaikista tärkeimpään juhlaan!
120,00 €
Häämeikki
Häämeikki, sisältää koemeikkauksen. Varauksen tekoa suositellaan puhelimitse. Sovi koemeikille päivämäärä ajoissa.
110,00 €
Festarimeikki
Kesän kuumin festarimeikki! Käytetään väriä ja kimallusta, vain mielikuvitus on rajana.
40,00 €
Meikkiopastus
Henkilökohtainen meikkiopastus, jossa käydään koko kasvot läpi. Pääset harjoittelemaan meikkitekniikoita ammattilaisen opastuksella, jotta onnistut itsekin jatkossa.
60,00 €
Ripset ja KulmatHinta alk.
Ripsien kestovärjäys
Ripsien kestovärjäys.
20,00 €
Kulmien kestovärjäys
Kulmien kestovärjäys ja muotoilu.
22,00 €
Kulmien muotoilu
Kulmakarvojen muotoilu ilman värjäystä.
15,00 €
Kulmien ja ripsien kestovärjäys
Kulmien ja ripsien kestovärjäys, sekä kulmien muotoilu.
32,00 €
Ripsien kestotaivutus
Ripsien kestotaivutus sekä värjäys tuo luonnollista näyttävyyttä ja saa katseesi avartumaan.
75,00 €
Kulmien laminointi
Kulmakarvojen laminoinnilla eli kestomuotoilulla saadaan kulmakarvat asetettua kauniiseen muotoon, kesto 3-6 viikkoa. Kulmien muotoilu ja värjäys sisältyy hintaan.
50,00 €
Ripsien kestotaivutus & kulmien laminointi
Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi. Sisältää värjäykset sekä kulmien muotoilun.
110,00 €
KasvohoidotHinta alk.
Nuoren ihonpuhdistus (alle 18v.)
Sopii erityisesti nuorille ensimmäiseksi kasvohoidoksi! Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, kulmien siistimisen, naamion sekä opastusta ihon hoitoon.
65,00 €
Hemmottelu kasvohoito
Sinulle, joka haluat kasvohoidolta ennen kaikkea hemmottelua! Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, kulmien siistimisen, kasvo ja niska-hartiaseutu hieronnan, kasvonaamion sekä loppuvoiteet. Kasvojen iho tuntuu hoidon jälkeen ihanan pehmeälle ja olo on rentoutunut.
79,00 €
BDR Happohoito
Haaveena sileä, puhdas ja tasainen iho! Happo kuorii ihoa voimakkaasti ja aktivoi näin ihon uusiutumis- ja korjausprosesseja. Happokuorinnalla voidaan hoitaa juonteita ja ryppyjä, pigmenttimuutoksia sekä suurihuokoista ja rasvaista ihoa. Hoito voidaan tehdä myös herkälle iholle ihoa vahvistavana hoitona. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, hapotus, rauhoittava seerumi, naamio, hoitovoiteet sekä tarvittaessa LED-valohoito. Suositellaan 4-6 kerran sarjahoitona 2-4 viikon välein tehtynä. 4x sarjahoito 330€ 6x sarjahoito 480€ TÄMÄ HOITO sopii hyvin myös akneen ja rosaceaan!
89,00 €
BDR Akneihon kasvohoito
Täsmäisku akneihon hoitoon! Puhdistava kasvohoito tasapainoittaa talineritystä, vähentää ihotulehdusta ja kirkastaa sekä heleyttää ihoa. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, tulehduksia vähentävä seerumi, naamio, LED-valohoito ja hoitovoiteet. Suositellaan sarjahoitona yhdessä LED-valohoidon kanssa. Tämä hoito sopii hyvin myös rosaceaan!
75,00 €
BDR Kirkastava kasvohoito
Anna ihosi hehkua! Mikrohionta kirkastaa sameaa ja stressaantunutta ihoa. Mikrohiontalaitehoito silottaa ihon pintaa sekä tasoittaa ihonsävyä. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, happokuorinta, mikrohionta, tehoseerumi, geelinaamio, LED-valohoito sekä hoitovoide. Suositellaan 4-6 kerran sarjahoitona 2-4 viikon välein tehtynä. 4x sarjahoito 370€ 6x sarjahoito 540€
99,00 €
BDR Herkän ja kuivan ihon kasvohoito
Kaunis heleä iho! Mikroneulaus stimuloi ihon uudistumista. Mikrokanavien kautta imeytetään ihoon kosteuttavia ja rauhoittavia aktiiviaineita, mikä tehostaa hoitovaikutuksia moninkertaisesti. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, happokuorinta, kasvojen kivuton mikroneulaus, tehoseerumi, geelinaamio, LED-valohoito sekä kosteuttava ja korjaava hoitovoide. Suositellaan 4-6 kerran sarjahoitona 2-4 viikon välein tehtynä. 4x sarjahoito 400€ 6x sarjahoito 570€ Tämä hoito sopii myös couperosalle!
109,00 €
BDR Luxus kasvohoito
Sinulle, joka haluat vain parasta! Tämä yhdistelmähoito on kiistattomasti paras ihoa nuorentava hoitokokonaisuus, joka toimii moniin iho-ongelmiin. Tällä hoidolla voidaan siloittaa ryppyjä ja juonteita, häivyttää arpia ja pigmenttimuutoksia sekä pienentää suurentuneita ihohuokosia. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, happokuorinta, mikrohionta, kivuton mikroneulaus, ihon tarpeiden mukainen tehoseerumi, erikoisnaamio, LED-valohoito sekä hoitovoiteet. Suositellaan 3-6 kerran sarjahoitona 4 viikon välein. Sarjahoitona seuraavat hoidot 118€
138,00 €
LED-valoterapia
Led valohoito kasvoille. Auttaa vähentämään tulehduksia ihossa sekä edistää ihon uudistumista. Tavallisimmat käyttökohteet ovat akne sekä rosacea (ruusufinni). Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, seerumi sekä loppuvoiteet. Suositellaan 6-8 kertaa, kerran viikossa muun hoidon tueksi. 6x sarjahoito 200€
38,00 €
Detox Pro-kasvohieronta
Voiko kaksoisleukaan, silmäpusseihin ja veltostuneeseen ihoon vaikuttaa? Vastaus on, että kyllä voi! Detox pro on aivan uudenlainen sähkömagneettista värähtelyä hyödyntävä 3-vaiheinen hierontahoitolaite, jonka ansiosta saadaan rentoutettua kasvojen lihaksia, faskioita sekä edistettyä nestekiertoa. Hoito on äärimmäisen miellyttävä ja kaiken lisäksi säännöllisesti käytettynä todella tehokas.
45,00 €
BDR pikakasvohoito
Nopea ja virkistävä kasvohoito! Sisältää ihotyypin mukaisen alkupuhdistuksen, kuorinnan, seerumin, loppuvoiteet sekä kulmien muotoilun ja värjäyksen.
65,00 €
Kädet ja kynnetHinta alk.
Käsihoito
Ihanan hellivä ja pehmentävä käsihoito, joka sisältää käsien kuorinnan, kynsinauhojen sekä kynsien huolittelun ja lakkauksen.
48,00 €
Geelilakkaus kädet
Kynsien kestolakkaus laadukkailla geelilakoilla. Pysyy kauniina ja kiiltävänä jopa 3 viikkoa.
50,00 €
Geelilakkaus huolto
Kestolakkauksen poisto ja uusi lakkaus.
45,00 €
Geelilakkauksen poisto
25,00 €
JalkahoidotHinta alk.
Jalkahoito
Rentouttava jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien ja kynsinauhojen hoito. Mikäli aikaa jää, päätetään hoito rentouttavaan jalkahierontaan. ​Jalat tuntuvat hoidon jälkeen pehmeiltä ja askel kevyeltä.
60,00 €
Hemmottelu jalkahoito
Rentouttava jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien ja kynsinauhojen hoito. Iho kuorintaan varpaanpäistä polviin samettisen pehmoiseksi, jonka jälkeen laitetaan kosteuttava naamio ja halutessasi kynnet lakataan. Naamion jälkeen saat nauttia pitkästä, rentouttavasta ja lämmittävästä jalkahieronnasta, joka tehdään aina varpaanpäistä polviin saakka. Mieli rauhoittuu, jalat tuntuvat pehmeiltä ja höyhenen kevyiltä.
79,00 €
Jalkahoito & varpaankynsien geelilakkaus
Rentouttava jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien ja kynsinauhojen hoito, varpaankynsien kestolakkaus ja jos aikaa jää, niin hieronta.
95,00 €
Varpaankynsien leikkaus ja ohennus
Kylpy, kynsien ohennus ja lyhennys, voide.
35,00 €
Sisäänkasvaneen kynnen oikaisu
Sisään kasvaneen kynnen leikkaus, tarvittaessa ohennus ja siistiminen. Kynnen ja ihon eristäminen kuitukankaalla ja podofix kynnen oikaisu liuskan kiinnittäminen kynnen pintaan.
35,00 €
Geelilakkaus jalat
Antaa upean kiillon ja kestävän lakan jopa 4 viikoksi.
50,00 €
Geelilakkaus jalat huolto
45,00 €
Geelilakkaus poisto
25,00 €
KarvanpoistoHinta alk.
Ylähuulen sokerointi
15,00 €
Kasvojen sokerointi
Kulmat, leuka, ylähuuli, posket. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
25,00 €
Kainaloiden sokerointi
Kainaloiden sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
20,00 €
Käsivarsien sokerointi
Käsivarsien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
30,00 €
Säärien sokerointi
Säärien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
30,00 €
Reisien sokerointi
Reisien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
35,00 €
Bikinirajan sokerointi
Bikinirajan sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
35,00 €
Brasilialainen sokerointi: Naiset
Brasilialainen sokerointi eli brassi on intiimialueen karvanpoistoista suosituin. Karvat poistetaan kokonaan genitaalialueelta ja usein myös pakaravaosta. Häpykummun päälle voidaan jättää karvaa tai poistaa kaikki. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä. Varaa tämä palvelu, jos tulet ensimmäistä kertaa meille brassiin!
65,00 €
Brassi HUOLTO
Brasilialainen sokerointi eli brassi on intiimialueen karvanpoistoista suosituin. Karvat poistetaan kokonaan genitaalialueelta ja usein myös pakaravaosta. Häpykummun päälle voidaan jättää karvaa tai poistaa kaikki. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä. Huolto vakkari asiakkaille. Jos tulet ensimmäistä kertaa meille, varaathan pidemmän brassi ajan.
55,00 €
Rintakehän sokerointi
Rintakehän sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
30,00 €
Selän sokerointi
Selän sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
40,00 €
Sokerointipaketti: sääret +reidet
Säärien ja reisien sokerointi. Reisien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
60,00 €
Sokerointipaketti: Sääret + kainalot
Säärien ja kainaloiden sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
50,00 €
Sokerointipaketti: Sääret + bikiniraja
Säärien ja bikinirajan sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
60,00 €
Sokerointipaketti: Sääret + brassi
Brasilialainen sokerointi, sekä säärten sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
80,00 €
Sokerointipaketti: Sääret + kainalot + bikiniraja
Säärten, kainaloiden ja bikinirajan sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
80,00 €
Sokerointipaketti: Sääret + reidet + bikiniraja
Säärten, reisien ja bikinirajan sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
80,00 €
Sokerointipaketti: Brassi + kainalot + sääret
Brasilialainen sokerointi, sekä kainaloiden ja säärien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
90,00 €
Sokerointipaketti: Sääret + reidet + brassi
Brasilialainen sokerointi, sekä säärten ja reisien sokerointi. Sokerointi on hellävarainen, tehokas ja kaikille ihotyypeille sopiva karvanpoistomenetelmä.
95,00 €
HierontaHinta alk.
Klassinen hieronta
Klassinen hieronta on koko kehoa rentouttava lihashieronta.
52,00 €
Klassinen hieronta
Klassinen hieronta on koko kehoa rentouttava lihashieronta.
42,00 €
Klassinen hieronta
Klassinen hieronta on koko kehoa rentouttava lihashieronta.
30,00 €
Kuumakivihieronta
Tunne luonnon lempeä lämpö ja paino kehollasi, antaudu rentoudelle! Kuumakivihieronnassa käytetään sileitä, lämmitettyjä luonnonkiviä, joiden avulla lihasjännitykset antautuvat, nestekierto paranee ja mieli rauhoittuu. Erittäin rentouttava kokemus koko keholle ja sielulle.
68,00 €
HemmottelupaketitHinta alk.
Mielenrauha
Tämä mielen ja kehon rauhoittava hemmotteluhoito kuljettaa sinut rentouttavalle matkalle! Varpaat upotetaan lämpöiseen jalkakylpyyn ja iho kuoritaan samettisen pehmeäksi polvista varpaisiin. Jalat saavat nauttia kosteuttavasta naamiosta, kun kädet kuoritaan ja kosteutetaan naamiolla. Kasvojen iho kuoritaan ja rentoutetaan lempeän, lämmittävän hieronnan alla. Naamion vaikuttaessa kasvoilla, nautit lempeästä jalkahieronnasta. Hoidon jälkeen olosi on lämmin ja voimaantunut.
99,00 €
Kauneuden lumous
Tämä päästä varpaisiin hellivä hoito vie sinut matkalle kohti pilvilinnoja sekä syvää rentoutumista! Hoito sisältää hemmottelu kasvohoidon sekä perinteisen jalkahoidon. Paina silmät kiinni ja anna rauhallisen musiikin sekä lepattavan kynttilänloisteen kuljettaa sinut rentoutuneeseen tilaan, josta heräät levänneenä.
150,00 €
LävistyksetHinta alk.
Korvien rei'itys
Sisältää korvakorut 2kpl. Blomdahl -korvien rei’itysmenetelmä on turvallinen, steriili ja hygieeninen. Kaikki korut on valmistettu tarkoin valikoidusta lääketieteellisestä titaanista tai muovista. Blomdahl on todella tarkka siitä, että käytämme vain kaikkein turvallisimpia materiaaleja, joten menetelmä soveltuu erittäin hyvin myös lapsille. Halutessa korvanlehtiin voi levittää apteekista saatavaa EMLA-voidepuudutetta n.1 tunti ennen käsittelyä.
35,00 €
Banner